În anul 2007, din dorința și din pasiunea unui om, care a dorit să pună la dispoziția clienților săi experiența și cunoștințele dobândite în activitatea de supply chain management și în domeniul vamal, a luat naștere Vld Logistic, societate care pune la dispoziția clienților săi toată gama de servicii logistice integrate și servicii vamale conexe.
Prin calitatea serviciilor prestate, am reușit să câștigăm încrederea și respectul clienților noștri.
Ca urmare a acestei munci și printr-o continuă dedicare, în portofoliul societății noastre se regăsesc firme de toate dimensiunile, care au găsit în Vld Logistic un “prieten de încredere”.

Detalii despre proiect

Client: VLD Logistic
Data implementării: 2018
Domeniul: Servicii
Site: VLD Logistic

Implementare Crosspoint

Ca urmare a unei dezvoltări susținute și a diversificării serviciilor oferite, precum și din dorința de a oferi clienților soluții informaționale cât mai competitive, am apelat la un furnizor de soluții pentru managementul de depozit, furnizor care s-a dovedit un profesionist, atât pe durata implementării proiectului cât și în etapele ulterioare. Acum, la aproape doi ani de la implementarea acestuia, putem spune ca ne-am mărit capacitatea de procesare cu aproximativ 80% . Uitându-ne în urmă, constatând prezentul și privind cu încredere către viitor, le putem mulțumi prietenilor noștri de la Point Logistix pentru toată munca și efortul lor.

Ionuț Pătrașcu

Director General, VLD Logistic

Caracteristicile proiectului

Implementarea fluxurilor oricărui operator logistic are ca punct de plecare specificul clienților actuali însă necesită o analiză atentă a posibilelor dezvoltări ale business-ului. Este și cazul implementării actuale în care zona de logistică Fashion a trebuit corelată cu activitatea din zona electro IT și integrarea de platforme online de e-fulfillment.
Funcționalități standard și avansate activate:

  • 3PL
  • Batch Picking
  • Identificare articole
  • Checking
  • Management Retururi
  • Etichetare