Frisbo preia depozitarea, procesarea, facturarea, împachetarea și livrarea comenzilor magazinului tău online.
Prin externalizarea totală sau parțială a procesului operațional și logistic, Frisbo funcționează ca un intermediar în ajutorul companiilor. Marfa ajunge direct la fulfillerii Frisbo, iar de acolo, pleacă la clienții finali. Sistemul de pricing este unul scalabil, în funcție de numărul de comenzi procesate sau de cantitatea de produse depozitate, adaptat la dimensiunea fiecărei afaceri.

Detalii despre proiect

Client: Frisbo
Data implementării: 2019
Domeniul: Servicii
Site: Frisbo

Implementare Crosspoint

Pentru Frisbo automatizarea este un element cheie, iar Point Logistix este partenerul care ne-a oferit soluția perfectă pentru optimizarea rețelei noastre de fulfilleri. Cu ajutorul lor, am eficientizat procesele de lucru, am câstigat timp și am reusit să inițiem relații cu noi fulfilleri. Comunicarea cu echipa Point Logistix a fost mereu facilă și productivă și am avut parte de tot suportul necesar in real time.

Vlad Tarziu

Warehouse Account Manager, Frisbo

Caracteristicile proiectului

Implementarea Crosspoint WMS în cadrul proiectului Frisbo, a plecat de la cerința de adăugare facilă a activității unui partener logistic într-un flux de depozit integrat cu cel al platformei Frisbo. Varietatea de tipuri de mărfuri, precum și viteza necesară activării unui seller nou au condus la selectarea unor bune practici din industrie și configurarea unor funcționalități care să asigure transparența întregului circuit al articolelor de la recepție la predarea coletelor către curier.
Funcționalități standard și avansate activate:

  • integrare API platforma online
  • batch picking
  • checking integrat pentru printare AWB, facturi, certificate de garanție
  • 3PL