Suntem un grup de gospodării strâns unite, care lucrează laolaltă pentru a oferi românilor prospeţimea produselor de gospodărie, aşa cum au cunoscut-o de când lumea şi aşa cum încă o râvnesc.

Suntem primul şi singurul grup de firme din România care oferă carne de pasăre, salamuri crud-uscate şi preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals şi semipreparate, ouă şi praf de ouă la cele mai ridicate standarde de siguranţă şi neîntrecută prospeţime.

Pentru noi prospeţimea e de aur, aşa că ne mândrim cu faptul că străbate întregul nostru lanţ de producţie – de la animalele și păsările crescute în siguranţă şi cu simţ de răspundere până la ingredientele de soi pentru preparatele care ne poartă numele şi renumele de mai bine de jumătate de veac.

De peste 57 de ani, lucrăm cu responsabilitate şi multă sârguinţă. Am reuşit să punem la lucru laolaltă tradiția și valorile înaintașilor, tehnologia modernă în care am investit continuu și ambiția de a menține prospeţimea și calitatea produselor noastre. Noi, AGRICOLA, am definit astfel un nou etalon al bunăstării alimentare, am introdus modelul afacerii responsabile în firea românilor gospodari, am inovat pe piaţa cărnii și a preparatelor din carne de cea mai bună calitate şi am cârmuit neostenit oameni, ca un mentor adevărat.

Noi suntem AGRICOLA. Suntem Neam de gospodari.

Detalii despre proiect

Client: Agricola
Data implementării: 2018
Domeniul: Producție, Distribuție
Site: Agricola

Implementare Crosspoint


Industria alimentara funcționează după niște norme și cerințe stricte și dificil de implementat, mai ales când vorbim de logistica întregului grup de firme Agricola, cu produse care au regim termic diferit.
Echipa Point Logistix a reușit nu doar să respecte aceste norme și să armonizeze operațiunile de lucru, ci și să colaboreze cu echipa Agricola.
Standardele impuse de către noi au fost respectate la punct și virgulă, iar pentru cerințele noastre s-au găsit mereu soluții.

Tudor Iancu

Director Operator Logistic, Agricola

Caracteristicile proiectului

Unificarea tuturor activităților logistice ale grupului în cadrul unui singure locații de stocare și pregătire a comenzilor, precum si volumele în continuă creștere au condus la necesitatea implementării unei soluții specializate de Warehouse Management. Timpul foarte scurt de la recepția până la expediția mărfii, etichetarea specifică pentru fiecare client au reprezentat constrângeri ce au impus adaptarea strategiei de implementare și asigurarea unui nivel foarte ridicat de training al utilizatorilor. Modificările treptate din business au fost extrem de bine sincronizate cu activarea funcționalităților din sistem asigurând o tranziție lină a activității.
Funcționalități standard și avansate activate:

  • 3PL
  • Transport
  • Consolidare
  • Etichetare specifică paleți platforme retail
  • Codificare specifică a clienților
  • Management ambalaje
  • Management Documente
  • Management produse cu greutate variabilă
  • Integrare cântare
  • Cross Docking