Compania Orlando Import Export 2001 ambalează și comercializează fructe deshidratate și confiate, produse oleaginoase, condimente, ingrediente pentru patiserie și cofetărie.
Înființată în 1994, ca investiție de tip greenfield, compania a adoptat un model tradițional de afaceri, bazat pe obiective realizate cu seriozitate și dăruire și care au condus la dezvoltarea constantă a activității și diversificarea continuă a gamei de produse.
Lider de piață în domeniul ambalării fructelor deshidratate și confiate și unul dintre cei mai importanți operatori din Romania în domeniul produselor oleaginoase, compania Orlando are în portofoliu o gamă largă de produse, comercializate sub branduri consacrate: Orlandos (Bio, Natural Dessert, Snack, Flavor, Fancy, XL), Nutco Fresh și Oblio.

Detalii despre proiect

Client: Orlandos
Data implementării: 2019
Domeniul: Producție
Site: Orlandos

Implementare Crosspoint

Complexitatea activităților, varietatea mare a produselor și furnizorilor, clienții cu cerințe speciale, precum și nevoia de trasabilitate completă au fost provocările noastre la care echipa Point Logistix a răspuns cu soluții customizate asigurând configurarea aplicațiilor și modulelor la nivel de reguli de business.
Odată cu implementarea soluției WMS am automatizat activitatea din cadrul depozitelor, iar acum avem siguranța proceselor și imaginea în timp real a operațiunilor desfășurate.
Colaborarea cu Point Logistix ne-a oferit un management al stocurilor performant, îmbunătățit și totodată adaptat specificului activității desfășurate, dar cu operaționabilitate completă, la scurt timp de la implementare.

Eliza Güngör

Director Executiv, Orlandos

Caracteristicile proiectului

Proiectul Crosspoint WMS a adresat încă de la început monitorizarea întregului flux de marfă la nivelul companiei Orlando Import Export. Una din provocările depășite a constat în pornirea simultană a activității în soluția WMS în toate magaziile incluse în proiect (materii prime, ambalaje, auxiliare, produs finit), concomitent cu migrarea la o nouă versiune ERP. Ușurința de utilizare, trasabilitatea tututor operațiunilor realizate au fost atuuri ce au permis o migrare fără probleme, focusul echipei de proiect fiind centrat pe funcționalități avansate pe zona de optimizarea stocuri.

    Funcționalități standard și avansate activate:

  • Aprovizionare
  • Livrări multiple pe baza planificare comenzi producție
  • Transport
  • Consolidare
  • KPI