Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.Obiectivul principal al tuturor punctelor Cris-Tim este respectarea calității, siguranța produselor și protecția mediului înconjurător. De aceea, obținerea certificatelor de calitate este confirmarea faptului că respectă cele mai înalte standarde.

Detalii despre proiect

« vezi studiu de caz »
Client: Cris-Tim
Data implementării: 2014
Domeniul de activitate: Producție, Distribuție și Servicii
Site-ul companiei: Cris-Tim

Implementare Crosspoint

Caracteristicile proiectului

Decizia implementării soluției Crosspoint în cadrul grupului Cris-Tim a venit ca rezultat al cerinței de unificare și optimizare a activităților din zona de logistică. Proiectul a început în 2014 prin implementarea componentei de WMS în cadrul depozitului central din Filipeştii de Pădure. Extinderea a urmat imediat prin includerea celor 6 depozite regionale. Ulterior, centrul principal regional de la Mogoșoaia a fost implementat, permițând unificarea întregului flux logistic la nivel de companie.
Funcționalități standard și avansate activate:

  • Catch Weight Management pentru managementul articolelor cu greutate variabilă;
  • Order picking pentru gestionarea comenzilor de volum;;
  • Wave Picking pentru comenzi de dimensiuni mici, dar de număr mare;
  • Value Added Services pentru comenzile destinate platformelor ce necesită etichetare și baxare specifică;
  • Kitting pentru pachete promoționale;
  • Integrare cu cântare pentru preluarea automată a greutății de la cântare de picking, de podea cu scop de verificare și integrate în utilaje;
  • Flux HUB a permis trasabilitatea comenzilor pregătite într-un depozit central cu regim Cross-Docking prin unul sau mai multe locații regionale până la clientul final.