Grupul Alka a fost înființat în 1994 ca investiție de tip greenfield. Alka era atunci prima companie în România producătoare & distribuitoare de cafea măcinată ambalată, vidată și în pliculețe. De atunci Alka a investit zeci de milioane euro în tehnologie și în dezvoltarea afacerilor. Afacerile Alka Group acoperă multe categorii, cu prezență pe întreg teritoriul României cât și în afara acestuia.
Stretto – The Sharing Experience, noutatea propusă de Alka în 2008, oferă soluţii complete şi profitabile pentru orice afacere, fie că este vorba de spaţiul de birouri sau de restaurante, cafenele, hoteluri etc.
Viziunea Stretto „Să fim recunoscuţi ca un challenger inovator al pieţei, satisfăcând întru totul aşteptările clienţilor şi consumatorilor noştri, creând valoare prin idei, produse, servicii, prin noi modalităţi de colaborare şi comunicare cu clienţii şi consumatorii noştri.’’

Detalii despre proiect

Client: Stretto
Data implementării: 2020
Domeniul: Producție, Distribuție și Retail
Site: Stretto

Implementare Crosspoint

Caracteristicile proiectului:

Stretto și-a dorit și a reușit prin soluția Crosspoint WMS o acuratețe ridicată a stocului de materiale și consumabile, precum și posibilitatea de a înregistra activitatea desfășurată la sediul clienților săi de către echipele de mentenanță. Soluția implementată permite înregistrarea în timp real a consumurilor realizate din cadrul gestiunilor mobile și totodată urmărirea procesului de aprovizionare la furnizor.
Modulul de rapoarte permite analiza tipologiilor intervențiilor și a rotației articolelor la nivel de stoc.