Duvenbeck Group este un furnizor internațional de servicii logistice complete. Timp de mai mult de opt decenii, compania de familie a inspirat încrederea clienților sai cu inconfundabila sa cultura, inclusiv marile branduri din industria automobilelor, industria de materiale plastice și industria utilajelor agricole. Portofoliul nostru de servicii logistice este la fel de cuprinzător ca și cerințele clientilor nostri. Aceste servicii variază de la dezvoltarea conceptuală, transportul de mărfuri si servicii logistice de depozitare.

Detalii despre proiect

Client: Duvenbeck Logistik
Data implementării: 2019
Domeniul: Servicii
Site: Duvenbeck

Implementare Crosspoint

Necesitatea unei soluții cu particularități diferite care să acopere și să satisfacă cerințele clienților noștri a condus la colaborarea cu grupul Point Logistix și respectiv implementarea sistemului WMS Crosspoint. Odată cu dezvoltarea proiectelor logistice am beneficiat de expertiza echipei de implementare reușind impreună să adaptăm sistemul până la cele mai mici detalii spre beneficiul nostru și al clienților noștri. Optimizarea costurilor și securizarea fluxurilor logistice pentru proiectele actuale ne dau încrederea că putem să dezvoltăm împreună soluții noi pentru clienții noștri făcând astfel posibilă și deschiderea către clienți din afara industriei automotive. Această încredere vine ca urmare a flexibilitatii și adaptabilității de care au au dat dovada atât echipa de implementare cât și sistemul în sine.

Claudiu Cîrstoveanu
Departament Achiziții/Vânzări
Duvenbeck Logistik

Vlad Cristolovean
Project Manager
Duvenbeck Logistik

Caracteristicile proiectului

Acomodarea activității unuia din clienții Duvenbeck Logistics a dus la un ritm accelerat de desfășurare a proiectului implementat. Echipa de proiect totuși s-a asigurat de ambele părți că atât funcționalități avansate cât și bune practici din industrie sunt integrate în soluția inițială pentru a asigura un standard ridicat al serviciului oferit. În final soluția obținută a atins acuratețea vizată de peste 99,9% iar punctele de verificare și alarmele din sistem au asigurat rezoluția excepțiilor imediat ce au fost semnalate.
Funcționalități standard și avansate activate:

  • 3PL
  • WEB
  • Management Ambalaje
  • Put-away cu reguli avansate
  • Loading
  • Inventariere rapidă
  • Verificare master-data recepție