În anul 2003, visul numit fabrica de mezeluri Malina devenea realitate. Visul s-a înfiripat încă din 1996, când familia Nica punea bazele celui mai frecventat magazin de tip băcănie din Caracal, un fel de poiană a lui Iocan, unde și astăzi se adună oamenii să cumpere un mezel și să mai schimbe o vorbă.

În 2010 însă, visul prinsese deja contur și, cu tehnologie și standarde de igienă și profesionalism la ordinea zilei, pornise să pună pe piața locală produse din carne gustoase. Astăzi, la mulți ani de la deschiderea primului magazin, Malina înseamnă un grup de companii unite sub motto-ul poftei de viață, incluzând o fermă agricolă și o fabrică modernă, cu capacitate de producție certificată de 60 tone zilnic, cu peste 400 de angajați și un portofoliu de peste 170 de preparate din carne.

Detalii despre proiect

Client: Malina
Data implementării: 2022
Domeniul: Producție, Distribuție
Site: Malina

Implementare Crosspoint

Malina

Caracteristicile proiectului

Decizia implementării soluției Crosspoint în cadrul Malina a venit ca rezultat al cerinței de optimizare a activităților din zona de logistică. Proiectul a început în 2022 prin implementarea componentei de WMS în cadrul depozitului.

Funcționalități standard și avansate activate:

  • Trasabilitate loturi
  • Etichetare specifică client (per articol/cutie/palet)
  • Etichete specifică platforme retail
  • Integrare cu cântare pentru preluarea automată a greutății de la cântare de picking
  • Solutie touchscreen picking