Înființată în anul 2002, CYROM ROMÂNIA este o societate de import și distribuție. De la sfârșitul anului 2009 aparține exclusiv companiei Pfanner Gmbh Austria. Obiectul de activitate este importul și reprezentarea în planificarea comercială, marketing și comercializare, prestări servicii și distribuție pentru articole importate (alimente și băuturi).

Detalii despre proiect

Client: CYROM ROMÂNIA
Data implementării: 2009
Domeniul de activitate: Distribuție și Servicii
Site-ul companiei: Cyrom Romania

Implementare Crosspoint

Inițial, nevoia noastră a fost de o soluție WMS pentru a gestionarea propriilor mărfuri. Crosspoint ne-a ajutat sa optimizam întreg procesul din depozit, sa avem o rotirea eficienta a stocurilor si trasabilitate completa a operațiunilor. Acest lucru a permis dezvoltarea businessului nostru si intrarea pe piața prestatorilor de servicii logistice. Recomand echipa Point Logistix pentru flexibilitate, capacitatea de a înțelege nevoile clienților si profesionalism.

Florin MOȘOIU

Director Logistică, Cyrom România

Caracteristicile proiectului

Implementarea Crosspoint WMS a adresat mai întâi procesele logistice critice, cum ar fi trasabilitatea la nivel de lot, recepția, depozitarea și pregătirea de comenzi cu cerințe specifice pentru rețelele de Key-Account. Din funcționalitățile avansate au fost identificate cele critice la momentul go-live-ului de proiect: Paletizare Avansată (care a permis direcționarea de către sistem a modului de creare a paleților micști), Kitting (pentru a acoperi transformări de stoc în realizarea de pachete promoționale si etichetarea specifică a acestora). Pe măsură ce noi linii de business au apărut, alte funcționalități și module au fost implementate precum 3PL, pentru a permite managementul si facturarea serviciilor logistice pentru alte companii.