MHS Truck & Bus Group România este importatorul general în România al camioanelor şi autobuzelor MAN şi al autocarelor Neoplan. Deține opt centre proprii de competenţă. Este partener autorizat al VW Vehicule Comerciale pentru activitatea de Vânzări şi After Sales în Braşov. Este cel mai mare şi cel mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 339 angajaţi şi înregistrează o cifră de afaceri anuală de 115 mil. EURO.

Detalii despre proiect

Client: MAN
Data implementării: 2017
Domeniul de activitate: Distribuție
Site-ul companiei: Man

Implementare Crosspoint

În anul 2017 am demarat un nou proiect ce presupunea reorganizarea fluxului logistic în cadrul MHS Grup. Faza cea mai importantă a proiectului a presupus implementarea unui nou sistem de Warehouse Management System.
Din fericire, soluția s-a regăsit în compania Point Logistix. Alături de aceștia, cu aplicația Crosspoint, tranziția nu a fost tocmai ușoară, dar a fost cu succes.
Recomandăm cu plăcere produsele și serviciile oferite de către Point Logistix.

George MATEI

Parts Manager, MHS Truck & Bus SRL

Caracteristicile proiectului

Implementarea a Crosspoint WMS pentru importatorul MAN în România, MHS Truck & Bus a constat mai întâi într-o analiză atentă a specificului business-ului logistic din companie, urmată de implementarea de soluții de organizare și sistem prin care toate procesele logistice realizate au fost cumulate în soluția WMS.

Algoritmi avansați de stocare și pregătire a comenzilor au reunit specificul comenzilor urgente, de stoc si cross-docking. Integrarea cu soluțiile transportatorilor și curierilor facilitează o mai bună trasabilitate în acest sens.

Managementul reclamațiilor și fluxului de retur au fost de asemenea unele din țintele proiectului realizat. Managementul comenzilor de aprovizionare a reprezentat o alta funcționalitate critică specifică industriei implementată încă de la go-live.