Eta2u este principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul României, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate). Compania are o istorie de peste 25 de ani și o performanță constant recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale. Soluțiile și serviciile ETA2U sunt gândite să sprijine optimizarea proceselor de business ale clienților și să contribuie hotărâtor la realizarea unor reduceri de cost semnificative în condițiile respectării unor norme de calitate de cel mai înalt standard.

Detalii despre proiect

Client: eta-2u
Data implementării: 2008
Domeniul de activitate: Distribuție
Site-ul companiei: eta2u

Implementare Crosspoint

Colaborăm de peste 9 ani cu echipa de la Point Logistix și schimbările apărute în companie, cum ar fi implementarea unui nou ERP, activarea de module avansate ale suitei Crosspoint, au fost pași în care echipele noastre au fost alături pentru a asigura o migrare de succes. Încercăm să îmbunătățim mereu procesele logistice și acordăm o atenție sporită acurateței de stoc întrucât gestionăm articole cu valoare ridicată. Crosspoint a fost soluția prin care am tratat cu succes problemele legate de trasabilitatea articolelor cu număr serial, precum și volumul semnificativ de articole gestionate. Considerăm un real succes proiectul implementat.

Stelian Campianu

Executive Director, ETA2U

Caracteristicile proiectului:

Implementarea Crosspoint WMS în cadrul Eta 2U a reprezentat ocazia de a reuni funcționalități specifice managementului produselor cu număr serial, echilibrând cerințele de trasabilitate cu cele de flexibilitate și rapiditate, ale articolelor cu lot și dată de expirare.

Pentru gestionarea fluxului de colete între depozite modulul Crosspoint WMS Cross-Docking a fost activat.

Integrarea atât cu soluția ERP inițial utilizată cât și cea în prezent utilizată au fost ocazii prin care Crosspoint s-a dovedit flexibil și ușor de integrat.