Heidi Chocolat se numără printre firmele importante la nivel global, care s-au specializat în producția și comercializarea produselor din ciocolată.
Compania a început să își desfășoare activitatea în anul 1994, atunci când a fost înființată de familia elevețiană Laederach, care era proprietarul producătorului de ciocolată și de produse de cofetărie Confiseur Laderach.
La sfârșitul anului 2012 Heidi Chocolat a fost preluată de către KEX Confectionery. Heidi și-a extins afacerea în toată lumea fiind prezentă pe piața din 48 țări.

Detalii despre proiect

Client: HEIDI
Data implementării: 2012
Domeniul de activitate: Producție, Distribuție
Site-ul companiei: Heidi

Implementare Crosspoint

WMS Crosspoint a fost un proiect complex de automatizare a proceselor logistice din depozitul nostru.
Implementarea a fost realizată cu profesionalism și seriozitate de echipa Point Logistix. Angajamentul pentru rezultatul final precum și flexibilitatea echipei au făcut ca proiectul să fie o reușită din toate punctele de vedere.
Suportul ulterior ne-a permis să ne adaptăm rapid cerințelor apărute din partea clienților noștri.

Mădălina IONIȚĂ

Warehouse & Logistics Operation Manager, Heidi Chocolat S.A.

Caracteristicile proiectului

Implementarea Crosspoint WMS a fost realizată în ultimul trimestru al anului 2012 într-o perioadă de vârf a activității Heidi Chocolat.
Dintre funcționalitățile specifice menționăm:

  • reguli de picking diverse aferente canalelor de vânzare cu comportament logistic diferit (export, platforme, distribuitori, magazine Key-Acccount, gestiuni externe, etc)
  • posibilitatea menținerii de atribute logistice multiple cum ar fi lotul producător, perioada de valabilitate, data de expirare, țara destinație
  • structura mixtă de depozitare (drive-in, rafturi tradiționale, zone de bulk, locații picking)
  • generare etichete GS1
  • coduri 2D (coduri QR) compozite
  • blocare loturi departament calitate
  • declarații de conformitate
  • management rezervări stoc