Orkla Foods România este un business local care beneficiază de întregul know-how și de expertiza grupului. Modelul multi-local de business permite crearea de sinergii între companiile grupului, obținute prin împărtășirea celor mai bune practici și a celor mai eficiente și rentabile funcții suport.
In mod constant Orkla investește în noi produse și în perfecționarea celor deja existente, pentru a răspunde prompt nevoilor consumatorilor lor.
Detalii despre proiect

Client: ORKLA Foods România
Data implementării: 2015
Domeniul de activitate: Producție, Distribuție
Site-ul companiei: Orkla Foods

Implementare Crosspoint

Prin colaborarea cu Point Logistix beneficiem în mod direct de know how-ul și experiența acumulate de echipa lor din interacțiunea continuă cu business-uri și procese logistice foarte diverse: de la fashion la food. Aceasta face ca suita lor de soluții să fie foarte versatilă și adaptată provocărilor actuale din mediul logistic. Pe scurt, soluțiile se adaptează specificului de business și nu invers.

Victor DĂNILĂ

Supply Chain Manager, Orkla Foods România

Caracteristicile proiectului

Crosspoint WMS a fost implementat de către Orkla Foods România ca urmare a unui proiect de succes de integrare a noii soluții ERP folosite cu soluțiile WMS ale furnizorilor de servicii logistice. Prin implementare, raportarea de paleți si serializarea lor prin folosirea standardului GS1 de etichetare a paleților, au fost zone de proces la granița între departamentele Producție și Logistică incluse în proiect.