BoutiqueMall este un magazin online cu o ofertă generoasă de branduri producătoare a mii de produse.
“Apreciem pasiunea clienților noștri pentru cumpărăturile de calitate, astfel încât am creat pașii necesari pentru o experientă de shopping ideală”.
B-mall este locul pasionaților de shopping online și al celor care adoră să dețină produse ale brandurilor internaționale în garderoba proprie.
Pentru că este obositor să cauți prin magazine și, de multe ori, foarte dificil să găsești ceea ce dorești, în magazinul de haine online Boutique Mall găsești totul într-un singur loc la prețuri de outlet, iar câteva minute petrecute prin rafturile virtuale iți pot aduce o ținută ce va câștiga, cu siguranță, supremația în garderoba ta.

Detalii despre proiect

Client: Boutique Mall
Data implementării: 2020
Domeniul: Retail
Site: Boutique Mall

Implementare Crosspoint


Implementarea unei soluții de WMS, în cadrul companiei noastre, a fost generată de volumele mari în zona de online și de dorința de a implementa algoritmi cât mai eficienți de optimizare, atât în zona de stocare a mărfii, cât mai ales în zona de execuție a comenzilor. Am reușit să ne automatizam procesele logistice, atât în zona de recepție furnizor, creare de articole noi, picking, cât și retururi.
Recomand echipa Point Logistix pentru profesionalismul și suportul acordat pe parcursul implementării cât și ulterior acesteia.
Tudor BALABAN

CEO, Boutique Mall

Caracteristicile proiectului:

Proiectul din cadrul B-Mall a adresat multiple provocări pe care industria Fashion le ridică în segmentul logistic. Funcționalitățile Crosspoint WMS specifice logisticii Boutique Mall au fost încă de la începutul proiectului instrumente esențiale setării unor fluxuri bazate pe bune practici.
Beneficiile au fost imediate prin implementarea funcționalităților în cadrul proiectului:

  • Identificare articole
  • Creare SKU-uri noi
  • Serializare produse
  • Algoritmi Put Away avansați
  • Picking/ packing single line
  • Picking/ splitting/ packing comenzi multi line
  • Retururi parțiale
  • Retururi nelivrate