Air Total International este specializată în producerea și comercializarea combustibililor pentru aviație de peste 60 de ani.
Produse și servicii furnizate către principalele aeroporturi internaționale și regionale:

  • combustibili de înaltă calitate pentru aviație, care respectă cele mai stricte standarde de siguranță și de mediu
  • o gamă completă de servicii dedicate aviației (inspecții tehnice, alimentări cu combustibil etc.)

AIR TOTAL dispune de o rețea de servicii, la nivel mondial, care include peste 295 de aeroporturi internaționale în 72 de țări de pe 5 continente.

Detalii despre proiect

Client: Air Total
Data implementării: 2008
Domeniul de activitate: Distribuție

Implementare Crosspoint

Soluția Crosspoint a fost alegerea ideală prin care am reușit să eliminăm o mare parte timpul alocat operării de documente, oferind în același timp un instrument ușor de utilizat colegilor de pe teren. Greșelile de operare au fost rapid adresate prin alerte de sistem și rapoarte sumative. Multe procese ce presupuneau comunicări între departamente au fost optimizate prin includerea de useri în sistem. Recomandăm echipa Point Logistix pentru deschiderea arătată cerințelor solicitate, pentru rapiditatea implementării lor și pentru excelentul serviciu de suport post-implementare de care beneficiem.

Andrei Moraru

Executive Manager, Air Total Romania

Caracteristicile proiectului

Implementarea Crosspoint WMS pentru Air Total a oferit pe lângă o soluție mobilă ce a înlocuit operarea manuală a fișelor de alimentare de aeronave pe 4 aeroporturi din România și o automatizare a postării documentelor în soluția ERP, un sistem informatic ce a permis managementul acurat al stocurilor și reglărilor rezultate din transformări date de temperaturi distincte de operare (achiziție și vânzare la densități diferite).