Bosch Rexroth este unul dintre specialiştii de vârf din domeniul tehnologiilor de acţionare şi comandă. Dezvoltă concepte inovatoare pentru constructorii de maşini şi instalaţii din întreaga lume. Prin experiența sa de peste 200 de ani şi prin buna cunoaşterea a ramurilor industriale, compania poate asigura soluţii adecvate pentru cerinţe specifice.
Detalii despre proiect

Client: Bosch Rexroth
Data implementării: 2014
Domeniul de activitate: Producție
Site-ul companiei: Bosch Rexroth

Implementare Crosspoint

Lucrăm împreună cu echipa Point Logistix de mai bine de 4 ani. Împreună am implementat soluția Crosspoint în două mari proiecte: unul în cadrul fabricii Automotive din Blaj, celălalt pentru furnizorul nostru de servicii de logistică, Izvocart.
Am constatat că, dincolo de obiectivele inițiale ale implementării, Crosspoint ne ajută foarte mult la standardizarea proceselor.
Considerăm că aplicația este un adevarat succes, atât prin gama variată de soluții pe care ni le oferă, cât și prin rapiditatea cu care Point Logistix dezvoltă noi funcționalități care duc la eficientizarea proceselor noastre.
Mulțumim echipei Point Logistix.

Cristian Groza

Manager Logistică, Bosch Rexroth

Caracteristicile proiectului

Implementarea Crosspoint WMS în cadrul Bosch Rexroth a venit ca o necesitate in urma creșterii volumului de marfa din cadrul depozitului externalizat de componente. Utilizarea reperelor in cadrul liniei de producție a impus o acuratețe foarte mare in cadrul proceselor de receptie, respectiv picking. Pentru eficientizarea procesului de livrare, a fost necesara implementarea unui algoritm complex de put-away, astfel încât, ulterior, timpii de prelevare sa fie reduși la minim.
Funcționalitățile principale includ:

  • Receptie
  • Put-away personalizat
  • Split picking pe zone in funcție de tipul de ambalaj al mărfurilor
  • 3PL