Alison Hayes este unul dintre cei mai mari producători de textile din România, cu o mare unitate de producție la Buzău, 10 – 12 subcontractori în toată țara și exporturi anuale de peste 8,7 milioane de unități.
Prima fabrică Alison Hayes a fost deschisă la Urziceni, iar cea de-a doua la Buzău, în 2003.
Alison Hayes realizează bluze, rochii, pulovere, fuste, pantaloni și ținute de seară pentru retaileri precum Topshop, Primark sau Debenhams.

Detalii despre proiect

Client: Alison Hayes
Data implementării: 2017
Domeniul de activitate: Producție

Implementare Crosspoint

ERP-ul nostru necesita o extensie unică și extrem de complexă a introducerii noilor coduri de stoc. Inițial, a fost o simplă interfață “very user friendly” care s-a transformat într-un proiect din ce în ce mai sofisticat.
Astfel, am descoperit în Point Logistix nu un simplu implementator de software, ci un partener de identificare a soluțiilor de business care vine la pachet cu soluții IT moderne, customizabile.
Unul din cele mai importante beneficii oferite unui client este acela că Point Logistix vine cu know-how de prima mână. Ca și client, nu ai nevoie să discuți cu mai multe persoane, ci cu una capabilă, care înțelege rapid particularitățile business-ului, respectă termenele agreate și pivotează rapid în jurul urgențelor.

Alex Dănciulescu

Head of Procurement and IT&C, Alison Hayes

Caracteristicile proiectului

Catalogarea corectă a materiilor prime în cadrul Alison Hayes a condus la implementarea soluției Crosspoint, ce a permis departamentelor implicate un mod de lucru dinamic contextual în funcție de regulile de interdependență între categoriile și subcategoriile de mărfuri.
Interfațarea soluției de ERP si SharePoint a condus la un mod integrat de lucru la nivel de grup.