Povestea brandului nostru a început în 2007, cu deschiderea primului magazin în Râmnicu Vâlcea. Treptat, am evoluat frumos cu noi și noi locații deschise la nivel national. În prezent, rețeaua de magazine Various Brands este formată din mai mult de 20 de locații, 4 dintre acestea fiind în București. Urmărim o evoluție constantă, atât în ceea ce privește extinderea magazinelor noastre, cât și din punctul de vedere al produselor oferite. Aducem cele mai bune itemuri sport de la branduri consacrate pe plan național și internațional, precum: Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Converse și multe alte. De fiecare dată, urmărim tendințele în fashion și avem întotdeauna grijă să punctăm pe calitate.

Brandul nostru s-a concentrat în jurul a patru valori fundamentale: calitate, diversitate, transparență și competitivitate.”

Detalii despre proiect

Client: Various Brands
Data implementării: 2020
Domeniul: Retail
Site: Various Brands

Implementare Crosspoint


„O logistică bine pusă la punct nu poate funcționa fără un WMS de calitate. Echipa profesionistă Point Logistix ne-a ajutat să realizăm implementarea WMS, în plină pandemie, în timp record și cu rezultatele pe care ni le-am dorit: automatizarea și optimizarea activitătii la depozitul central. Experiența lor în domeniu a fost decisivă, proactivitatea și soluțiile oferite fiindu-ne de real ajutor. Modul excelent în care relaționăm face ca parteneriatul nostru să fie unul stabil.”

Various Brands

Caracteristicile proiectului:

Implementarea Crosspoint WMS în cadrul Various Brands a fost realizată în anul 2020, moment la care volumul comenzilor și numărul mare de furnizori a impus selecția unui sistem de Supply Chain Management specializat. În aceste condiții scalabilitatea sistemului WMS implementat s-a dovedit critică în a avea reacții rapide la schimbările apărute in business și în a adapta complexitatea proceselor urmărite prin soluție la cerințele din business.
Principalele funcționalități implementate prin soluția Crosspoint:

  • Multiple Strategii de Picking Multideținator Verificare comenzi;
  • Identificare eticketare;
  • Putaway cu reguli multiple;
  • Checking Multiorder Picking Recepție Parțială.