Uzina de rulmenți Bârlad este unul din cei mai mari producători de rulmenți din România. Compania produce o gamă largă de rulmenți, în peste 13.000 de variante constructive, atât pentru piața internă, cât și pentru piața externă. Exporturile de rulmenți reprezintă peste 85% din volumul total al vânzărilor.

Detalii despre proiect

Client: URB
Data implementării: 2016
Domeniul de activitate: Producție
Site-ul companiei: URB Group

Implementare Crosspoint

URB fiind o companie mare, managementul a fost destul de circumspect privind capacitatea de implementare a sistemului WMS de către Point Logistix – o firmă tânără din perspectiva noastră. Pot spune că așteptările noastre au fost cu mult depășite de această echipa de profesioniști care știu ce fac. Acum avem un produs software eficient care ne ajută să avem un control sporit asupra procesului de vânzări, aducând o adevărată valoare business-ului nostru. Recomand cu încredere și altor colegi soluția Crosspoint și echipa Point Logistix.

Ionut Razvan COCOȘ

IT Manager, URB Group

Caracteristicile proiectului

Crosspoint WMS a țintit încă de la implementarea inițială să automatizeze toate procesele logistice din fabrica și depozitul de produse finite din Bârlad al URB.
Urmărirea acurată a loturilor, timpul optim de execuție a operațiunilor se îmbină cu respectarea strictă a cerințelor de împachetare din partea clienților precum si de grupare la nivel de transport.