Quickshop.ro este magazinul online al SC Vertical CIA SRL. Instalațiile într-un imobil sunt deosebit de importante și trebuie să fie calitative și funcționale pe toată durata de viață a clădirii. Noi ne dorim clienți consiliați corect, de aceea am creat un magazin online specializat de instalații cu personal calificat în care ne asumăm în totalitate soluțiile propuse. Pentru că am înțeles ce își doresc clienții noștri, dezvoltăm continuu portofoliul de produse, încă din 2006. Înțelegem nevoia clientului și dorința lui de a intra cât mai repede în posesia produselor comandate, de aceea alegem să livrăm rapid produsele din stocul propriu. Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi de aceea am implementat sisteme de gestiune a vânzărilor care să ducă la o livrare rapidă, în siguranță și fără erori. Avem clienți mulțumiți și satisfăcuți ce ne recomandă sau revin cu plăcere la noi deoarece quickshop.ro își respectă angajamentele. Știm că soluțiile complete sunt dorite de clienții noștri de aceea Quickshop.ro dezvoltă parteneriate și asigură la cerere: montaj, service și mentenanță pentru majoritatea echipamentelor vândute.
Detalii despre proiect

Client: QuickShop
Data implementării: 2018
Domeniul: Distribuție
Site: QuickShop.ro

Implementare Crosspoint

Lucrăm cu echipa Crosspoint din 2018 și încă de la primele discuții ne-au câștigat rapid încrederea că știu ce fac și că suntem pe mâna unor profesioniști desăvârșiți.
Crosspoint ne-a ajutat la organizarea optimă a proceselor și resurselor, la optimizarea operațiunilor care au loc în depozit, precum fluxul recepțiilor și al livrărilor sau inventarierea produselor, supravegherea în timp real a operațiunilor din lanțul logistic și nu numai. Soluția își demonstrează eficiența în fiecare zi, fiind un instrument cu adevărat eficient de management al depozitului nostru.
Soluția a fost rapid adaptată specificului nostru de companie iar suportul oferit în implementare a fost unul rapid si prompt. Recomand cu toată încrederea echipa Crosspoint.

Andrei Boțoagă

Manager, Vertical CIA

Caracteristicile proiectului

Varietatea articolelor de stoc, existența mai multor platforme de vânzare și dorința de îmbunătățire a indicatorilor de performanță au fost câteva din motivele ce au condus la decizia alegerii unui sistem WMS. Crosspoint WMS a adus pe lângă trasabilitatea tuturor activităților logistice un instrument de bază în calculul de disponibil de stoc atât pentru articole standard cât și pentru cele formate din mai multe componente.
Functionalitatile standard si avansate includ:

  • 3PL
  • Kitting
  • Integrare platforme eCommerce
  • Integrare Curieri
  • Spargere în sublinii a comenzilor cu articole dependente