Sport Vision este o companie modernă ce este caracterizată prin flexibilitate, transparență, profesionalism și strategie dinamică de dezvoltare. Încă de la început ne-am orientat către piața articolelor sportive cu brand-uri recunoscute. Deținem licența pentru importul următoarelor brand-uri: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, și partener internațional cu brand-uri de top din lume: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland. Magazinele Sport Vision pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii 100% originale. Clienții pot face cumpărături cu încredere într-un mediu prietenos și profesionist. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot. Sport Vision investește activ în dezvoltarea sportului, atât la nivel local cât și regional. Responsabilitatea socială și cooperarea mutuală, caracterizează relația companiei cu mediul social. Ne implicăm activ în viața comunității. Misiunea companiei este aceea de a deveni leader de piață întotdeauna inspirandu-se și asociindu-se activ cu clienții și partenerii printr-o experiență unică de retail îmbogațind stilul de viață al consumatorilor.

Detalii despre proiect

Client: Sport Vision
Data implementării: 2018
Domeniul: Retail
Site: Sport Vision

Implementare Crosspoint

Fiind o firmă în plină dezvoltare și expansiune, am fost nevoiți să punem la punct multe aspecte ale afacerii noastre.
De la început, a fost clar pentru noi că procesele logistice se numără printre prioritățile noastre. Point Logistix nu a manifestat doar profesionalismul necesar în astfel de situații, ci ne-a acordat tot suportul de care aveam nevoie (cunoștințele, experiența și disponibilitatea) pentru a găsi cea mai buna soluție.
Sfaturile lor au influențat deciziile pe care le-am luat și au condus la succesul implementării. Point Logistix este un partener pe termen lung, un partener pe care te poți baza, un partener care te va susține în dezvoltare și care va „îndrăzni” împreună cu tine.
Dragana Krstic

General Manager, Sport Vision

Caracteristicile proiectului:

Funcționalitățile Crosspoint WMS specifice logisticii Fashion au fost încă de la începutul proiectului instrumente esențiale setării unor fluxuri bazate pe bune practici.
Integrarea rapidă cu sistemul ERP precum și acomodarea unor cerințe specifice au fost constrângeri acomodate cu succes de implementarea Crosspoint.
Funcționalități standard și avansate activate:

  • Batch Picking
  • Break Bulk
  • Cross Docking
  • Etichetare articole
  • SSCC
  • Packing List
  • Management retururi