Mr. Bricolage a fost adus pe piață locală în 2006, de compania Brico Expert, ca retailer de bricolaj, un segment dinamic al pieței de distribuție a materialelor de construcții. Brico Expert a fost înființat în parteneriat cu retailerul francez Mr. Bricolage, prin care operează magazinele din România.
Prima unitate a fost deschisă la finele lui 2006, în București, în urma unor investiții de 7 mil. de euro.

Detalii despre proiect

Client: Mr. Bricolage
Data implementării: 2012
Domeniul de activitate: Retail
Site-ul companiei: mrbricolageonline

Implementare Crosspoint

După o colaborare de peste 5 ani cu echipa Point Logistix, pot spune cu convingere despre soluția lor – Crosspoint, că are tot ceea ce trebuie pentru a satisface un client cu nevoi, cerințe și așteptări ridicate. Softul se caracterizează prin utilizare facilă, interfață intuitivă, scalabilitate și robustețe. Interfațarea cu sistemul ERP SAP a fost ușoară și este stabilă. Nu în ultimul rând, doresc să subliniez faptul că echipa Point Logistix s-a dovedit a fi un excelent partener atât în timpul implementării, cât și ulterior – pe întreaga perioadă de colaborare.

Mihai CRISTEA

Director IT , Mr. Bricolage România

Caracteristicile proiectului:

Dinamica și dimensiunea nomenclatoarelor gestionate de un retailer de bricolaj au fost câteva dintre provocările proiectul Crosspoint WMS, Mr Bricolage. Integrarea soluției ERP inițial folosite în companie precum si upgrade-ul acesteia pe parcurs au subliniat scalabilitatea soluției WMS de a se adapta la tehnologii complet diferite.

Social Media