FAN Courier Express este o companie de curierat din România, cu sediul în București. Inființată în 1998 de către Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrașcanu, FAN Courier se află pe locul 12 în Top 100 al celor mai cunoscute și longevive branduri românești și pe primul loc în topul SUPERBRANDS, la categoria “Transport & Courier Service”.

Detalii despre proiect

Client: FAN Courier Express
Data implementării: 2015
Domeniul de activitate: Servicii
Site-ul companiei: fancourier.ro

Dezvoltare și integrare a soluției de curierat

Avem în Point Logistix un partener de încredere împreună cu care am implementat soluții de automatizare a proceselor. De multe ori am avut termene foarte scurte, dar am găsit la această echipă înțelegerea și nivelul de implicare necesare pentru a veni, în timp util, cu soluțiile de care aveam nevoie. Pe parcursul anilor s-a consolidat o relație bazată pe colaborare, înțelegere și încredere. Point Logistix este în acest moment un partener important în proiectele noastre.

Daniela Catrinoiu

IT Manager, FAN Courier

Caracteristicile proiectului:

Business-ul în continuă dezvoltare al Fan Courier a impus o multitudine de dezvoltări și integrări ale soluției mobile de curierat. Experiența Point Logistix în soluții de mobilitate a condus la un parteneriat de succes, care a dus la bun sfârșit multiple proiecte de dezvoltare și integrare permițând ca noi linii de business și servicii oferite să poată fi lansate sau îmbunătățite.