Crosspoint (WMS), produsul nostru de baza, este un sistem robust, complet configurabil care combina cele mai noi avantaje tehnologice cu metodologiile si procedurile cele mai complexe care pot fi intalnite in depozite sau magazii de orice dimensiune. Crosspoint este proiectat sa optimizeze si sa automatizeze la maximum operatiunile de colectare de date.

 

Avand optiuni multiple pentru managementul receptiei, livrarii si mutarii de marfa, cat si pentru procesarea comenzilor, aprovizionarii, transportului si a managementului de ambalaje, WMS Crosspoint ofera o viziune completa asupra operatiunilor din depozit cu minim de efort.

 

WMS Crosspoint este proiectat sa raspunda in mod dinamic necesitatilor companiilor care activeaza in domeniile:

- distributie
- operatori logistici
- servicii
- retail
- productie (discreta si in flux)

 

In plus, am proiectat Crosspoint pentru a include functionalitati de monitorizare dinamice, pentru clientii care doresc o imagine mai cuprinzatoare asupra activitatilor ce se desfasoara intr-un depozit.

 

WMS Crosspoint este proiectat pentru firmele care vor sa stie mai mult despre operatiunile desfasurate in depozit in vederea optimizarii acestora si desigur a reducerii costurilor acestora.

 

Crosspoint ajuta la managementul depozitului - Warehouse Management System - WMS, pe care noi il definim ca un sistem capabil sa urmareasca inventarul din depozite dupa furnizor (detinator), produs, zona, locatie si in mod proactiv sa monitorizeze nivelurile de stoc, locatii, operatori (angajati) si indicatori de performanta. Sistemul poate fi configurat sa semnalizeze utilizatorilor desemnati cand parametrii setati nu corespund sau tind sa nu corespunda.