Crosspoint va permite sa aveti o viziune imbunatatita asupra operatiunilor desfasurate in depozit. Masuratorile care  descriu productivitatea lucratorilor din depozit, a depozitului, performanta comenzilor etc, va dau posibilitatea sa cuantificati  modul in care depozitul performeaza si, mai important, cum performeaza in raport cu scopurile stabilite.

 

sistem analiza Doriti sa stiti care este cel mai bun operator din depozit? Doriti sa stiti cum se descurca schimbul 2 in raport cu schimbul 1?  Crosspoint, prin modulul de analiza/raportare va poate furniza aceste informatii, precum si informatii referitoare la  performanta depozitului din luna curenta in raport cu aceeasi luna de anul trecut, prima zi din luna, in comparatie cu ultima,  si multe altele.

  • Administreaza ceea ce poate fi masurat
  • Calculeaza si raporteaza informatii critice pentru managementul depozitului
  • Performanta angajatilor monitorizata si raportata in timp real
  • Monitoare si tablouri de bord

Crosspoint este proiectat sa se integreze perfect in sistemele deja existente, fiind transparent din punct de vedere al majoritatii ERP-urilor, echipamentelor hardware.


Crosspoint a fost proiectat sa completeze sistemele de management existente, fiind capabil sa reproduca majoritatea fluxurilor deja existente.


Crosspoint va permite sa folositi tehnologii moderne care asigura o excelenta scalabilitate si grad ridicat de configurabilitate. Printre acestea se regasesc: baza de date Microsoft SQL Server 2005 sau 2008, .NET Framework 2.0, 3.5., Windows 2003 Server R2, Windows 2008 Server.