Sistemul de management de depozit (WMS - Warehouse Management System) Crosspoint va poate ajuta sa imbunatatiti randamentul lucratorilor, proceselor, precum si acuratetea si eficienta inventarului (stocurilor). Serviciul catre clienti poate fi imbunatatit ca rezultat al acestui castig de exactitate si eficienta.

 

Acuratetea imbunatatita a inventarului (stocului) va permite sa desfasurati operatiuni cu stoc de siguranta redus, permitandu-va sa va concentrati asupra reperelor celor mai productive si/sau care au viteza cea mai mare de rotatie.

 

beneficii wms

 

Printre beneficiile aduse de implementarea Crosspoint (WMS) se regasesc:

* Productivitate crescuta a lucratorilor din depozit si imbunatatirea proceselor;
* Urmarirea indicatorilor cheie de performanta pentru o mai buna analiza a activitatii;
* Reduceri semnificative de costuri prin eliminarea stocului excesiv, reducerea stocului de siguranta si a produselor slab performante;
* Imbunatatirea dramatica a folosirii spatiului din locatiile de depozitare;
* Eliminarea erorilor de introducere a datelor si posibilitatea de interfatare cu alte sisteme pentru preluarea comenzilor sau folosind modulul Web al Crosspoint;
* Nivel imbunatatit al serviciilor catre clienti;
* Management de depozit complet customizat prin definirea parametrilor pentru fiecare user in parte;
* Functionarea in timp real a sistemului permite monitorizarea continua a operatiunilor din locatiile de depozitare, asigurand acuratetea 100% a acestora, din moment ce utilizatorii nu sunt fortati sa execute operatiuni nefezabile;
* Functionalitati de cross-docking;
* Algoritim de picking inteligent – mai multe repere colectate, datorita modului de colectare intercalat si posibilitatii de consolidare a comenzilor;
* Algoritm “drumul cel mai scurt”;
* Transparenta totala a stocului; locatia fiecarui reper, inclusiv a echipamentelor din locatiile de depozitare, este cunoscuta in fiecare moment;
* Mutarea produselor dintr-o locatie in alta se inregistreaza prin scanarea etichetelor de locatie;
* Cantitatile sunt ajustate in timp real, pe masura ce operatiunile sunt finalizate;
* Utilizatorii au posibilitatea sa tipareasca etichete cu coduri de bare pentru produse, locatii etc;
* Fiind un sistem de management 100% paperless, Crosspoint permite reducerea semnificativa a consumului de hartie, documentele intermediare (picking, mutare etc) putand fi stocate electronic;
* Politica de securitate si drepturi de utilizator robusta;

Beneficiile sistemului de analiza/raportare

 

Crosspoint (Warehouse Management System) va permite sa aveti o viziune imbunatatita asupra operatiunilor desfasurate in depozit. Masuratorile care descriu productivitatea lucratorilor din depozit, a depozitului, performanta comenzilor etc, va dau posibilitatea sa cuantificati modul in care depozitul performeaza si, mai important, cum performeaza in raport cu scopurile stabilite.

 

beneficii warehouse management system

 

Doriti sa stiti care este cel mai bun operator din depozit? Doriti sa stiti cum se descurca schimbul 2 in raport cu schimbul 1? WMS Crosspoint, prin modulul de analiza/raportare va poate furniza aceste informatii, precum si informatii referitoare la performanta depozitului din luna curenta in raport cu aceeasi luna de anul trecut, prima zi din luna, in comparatie cu ultima, si multe altele.

* Administreaza ceea ce poate fi masurat.
* Calculeaza si raporteaza informatii critice pentru managementul depozitului.
* Performanta angajatilor monitorizata si raportata in timp real.
* Monitoare si tablouri de bord.

 

beneficii ale wms

 

Crosspoint (WMS)este proiectat sa se integreze perfect in sistemele deja existente, fiind transparent din punct de vedere al majoritatii ERP-urilor, echipamentelor hardware.

Crosspoint a fost proiectat sa completeze sistemele de management existente, fiind capabil sa reproduca majoritatea fluxurilor deja existente.

Warehouse Management System Crosspoint va permite sa folositi tehnologii moderne care asigura o excelenta scalabilitate si grad ridicat de configurabilitate. Printre acestea se regasesc: baza de date Microsoft SQL Server 2005 sau 2008, Oracle 10g, 11g, .NET Framework 2.0, 3.5., Windows 2002 Server R2, Windows 2008 Server.

beneficii ale warehose management systems

 

Flexibilitate


WMS Crosspoint este construit ca un sistem de module componente, fiecare modul putand fi modificat fara a le afecta pe celelalte.

* Suporta customizare completa/user
* Suporta standarde de integrare avansate, prin sisteme de conectivitate adecvate

Administrare

 

Crosspoint (Warehouse Management System) este proiectat sa faciliteze cat mai mult managementul locatiilor de depozitare. Oferim, pentru un numar nelimitat de administratori, posibilitatea monitorizarii depozitelor, stocului si angajatilor.

Exista facilitati ca administatorii sa fie alertati cand exista erori sau conflicte in sistem. Administratorii au posibilitatea sa vizualizeze mesajele de eroare (mail, telefon etc) si sa interactioneze cu cei vizati pentru remedierea erorilor. Toate acestea inseamna ca puteti monitoriza in mod proactiv depozitul, blocajele fiind evitate.

Unele facilitati cum ar fi cursul valutar pot fi automat preluate pentru o analiza detaliata a unor rapoarte.

* Administrare centralizata
* Comunicatie simplificata intre personalul din depozit, manageri si administratori
* Strategii de escaladare si alertare
* Logare centralizata